Åslunds El AB

Entreprenader inom EL

Elinstallation med kunden i fokus.

Vi brinner för nyproduktion och det är vår styrka men vi utför även alla typer av entreprenader. Vi tar helheten från projektering till färdigt resultat. Ni som kund kan vara trygga med att vi ser varje projekt med sina specifika förutsättningar och bidrar till effektiva samt kostnadsbesparande lösningar. Vi tror på dialog och samverkan under projektets alla delar för att hålla tidsplan och säkerställa kvalitén. För oss är det en självklarhet att vi följer regelverk och innehar alla nödvändiga certifikat.

Vår arbetsgrupp med elinstallatörer är stor nog för att inneha en bred kompetens men samtidigt flexibla för att kunna utföra uppdragen smidigt och effektivt. Det gäller både elentreprenader och elservicearbeten av alla dess slag.

ProjektElserviceOm Oss
Miljö & Kvalitetsplan

Vi erbjuder

Totalentreprenad
Utförandeentreprenad
Samverkansprojekt
Delad entreprenad
Generalentreprenad

Aktuella / Kommande projekt

Utförda entreprenader

HOTELL / RENOVERING
Part-time Home Rotebro
Part-time Home Stationen

NYPRODUKTION
Projekt Frösundavik / Småa AB
Vackra vägen / Besqab
Råcksta / MFH Bygg
Äppelhagen / TB-gruppen

OMBYGGNATION
Projekt Humlegården / Promad i Strängnäs AB

INDUSTRI
Projekt Enköping Industri / Con-Element AB

Med huvudkontoret i Knivsta blir vi det självklara valet för entreprenader inom el i Stockholms Norrort och Uppsalaområdet. Vi har ett brett kontaktnät med vvs-installatörer, snickare samt plåtslagare vilket gör att vi kan lämna en helhet gentemot våra kunder. Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd.

Se bilder på sidan projekt

Projekt

Miljö och kvalitetsplan

Att använda material som är hållbart för miljön är vår ambition både mot våra kunder och leverantörer. Detta leder till säkra och trevliga arbetsplatser. Kvalitetssystemet innehåller riktlinjer och hjälpmedel för kvalitetsstyrning. Kontrollprogram och resultatpärm som tillsammans skall kvalitetssäkra projektet. Omfattningen baseras på kundens önskemål enligt kontraktshandlingarna. Kontrollprogrammet innehåller en förteckning över de provningar och kontroller som skall göras dels före byggstart och dels under produktionsskede.

Integritetspolicy

Åslunds El AB hanterar dina personuppgifter ansvarsfullt enligt vår integritetspolicy.

Integritetspolicy


Om Åslunds El AB

Boka en elektriker

Boka en elektriker i Uppsala eller Stockholms Norrorter. Kontakta oss eller gör en bokningsförfrågan i vårt formulär.
Förfrågan
Elservice när du söker en duktig elektriker i Stockholms Norrort eller Uppsala

Elservice

Åslunds El AB är ett flexibelt elföretag med bred kompetens. Vi utför små som stora serviceuppdrag inom el i Stockholms Norrort och Uppsalaområdet, alltid med kunden i fokus.
Elservice
Om Åslunds El AB

Om Åslunds El AB

Åslunds EL AB grundades 2013 av Robert Åslund. Vi är idag ca 15 montörer / elinstallatörer och växer i takt med att vi får nya spännande projekt.
Om oss
Elentreprenader Projekt

Projekt

Vi ansvarar regelbundet för elinstallationer på större nybyggnationer och renoveringsprojekt i Stockholms Norrorter och Uppsala med omnejd.
Projekt

Solenergi, Laddboxar och fiberinstallationer


Kontakta oss för offert