Åslunds El AB Elinstallatörer och Elektriker Åslunds El AB Elinstallatörer och Elektriker

åslunds El Ab

Om oss

Kunden i fokus sedan 2013

Åslunds EL är företaget som sätter er som kund i fokus. Verksamheten grundades 2013 av Robert Åslund och har sedan dess sakta men säkert utvecklats. Vi är idag ca 15 montörer och målet är fortsätta växa i takt med att vi får nya spännande projekt. Sammanhållning är något vi anser vara väldigt viktigt och är en grund i vår verksamhet.

Läs mer Om ossIntegritetspolicy

Elprojekt i Norrort och Uppsala

Det självklara valet för ditt elprojekt

Med huvudkontoret i Knivsta blir vi det självklara valet för elprojekt i Stockholms Norrort och Uppsalaområdet. Vi har ett brett kontaktnät med vvs-installatörer, snickare samt plåtslagare vilket gör att vi kan lämna en helhet gentemot våra kunder. Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd.

Alltid garanti på arbete och material

För oss är inte storleken på projektet avgörande utan vi ser hela tiden till att fullfölja våra åtaganden och sätta våra kunder i första rummet. Vi lämnar garanti på alla våra arbeten och allt material- alltid 5 år på material och 5 år på arbetet enligt ABT.

Servicefordon Elektriker Elinstallatörer


Elentreprenader

Elentreprenader

Åslunds El AB har lång erfarenhet av entreprenader inom el vid nyproduktion och renoveringsprojekt. Vi är en trygg samarbetspartner med goda referenser.
Elentreprenad
Elservice när du söker en duktig elektriker i Stockholms Norrort eller Uppsala

Elservice

Åslunds El AB är ett flexibelt elföretag med bred kompetens. Vi utför små som stora serviceuppdrag inom el i Stockholms Norrort och Uppsalaområdet, alltid med kunden i fokus.
Elservice
Om Åslunds El AB

Om Åslunds El AB

Elföretaget Åslunds EL AB grundades 2013 av Robert Åslund och har sedan dess sakta men säkert utvecklats. Vi är idag ca 15 montörer / elinstallatörer och målet är fortsätta växa i takt med att vi får nya spännande projekt.
Om Åslunds El AB
Elentreprenader Projekt

Vi söker personal

Åslunds El AB växer i takt med att vi åtar oss fler uppdrag och letar efter duktiga medarbetare som passar in i vårt team.

Just nu söker vi:

• Servicemontör
• Projektledare i Uppsala-området
• Ledandemontör i Norra Stockholm.
Sök jobb hos oss

Solenergi, Laddboxar och fiberinstallationer


Kontakta oss för offert